Frakt
Fraktkostnaden är 69 kr (inklusive moms). Fraktfritt över 399 kr (exklusive moms).

Leverans
Normal leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. Våra varor skickas från vårt eller våra leverantörers lager med Posten och DB Schenker beroende på vilka varor som beställts.

Företagspaket skickas direkt till leveransadressen. Vid leveranser av stora paket eller paket av högt värde till privatpersoner sker utlämning alltid genom Postens respektive DB Schenkers närmaste utlämningsställe. Giltig legitimation krävs för att kunna hämta ut paketet.

Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Beställningar lagda på helgdagar skickas tidigast på vardagen efter helgen. Extra lång leveranstid förekommer vid val av tryck och brodyr. Namnbrodyr ca en veckas extra leveranstid. Beställningsvaror som sys upp efter beställning kan ibland ha längre leveranstider, om så är fallet så meddelar vi detta till er. Om förseningar i leveransen skulle uppstå utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid så kontaktar du vår kundtjänst via hemsidan eller på e-postadress info@wwworkwear.se.

Skadad vara
Transportskada anmäls till utlämningsstället där du hämtat ut varorna. Om du upptäcker skadan då du kommit hem tar du med hela paketet (varor och emballage) till postkontoret för en skadeanmälan.